Novetats

 • 2016-08-16 16:59

  PROJECTE SEPIA recollida d'ous

  Gràcies a l'esforç dels pescadors, que han recollit els ous de Calamar i Sèpia. En el vídeo podeu comprovar de on surten els ous.  Sí ,están enganxats a les xarxes dels pescadors, els pobres animalons no troban on posar les seves postes, per aixó, els pescadors els troben a les seves arts. Aquets incansables treballadors de la mar, els recullen un a un, i els van posant en un receptacle amb aigua per poder portar-los a port, en un viver comunitari. Un cop el viver comunitari, te una quantitat suficient d'ous ( entre 6000 i 8000 unitats) es porten a les incubadores fabricades per RYCSA, de un material i de una estructura especial, per que els ous no es perdin per els forats, pero molt important, que las sepies, al neixer puguin sortir soles de la incubadora.

 • 2016-04-07 12:09

  Preguntes i Suggeriments

  Li agradaria conèixer més detalls sobre els nostres serveis? Si us plau, no dubti en contactar-nos. Estarem complaguts d'atendre les seves sol · licituds. Sabem que els seus suggeriments i comentaris ens enriqueixen i ens permeten oferir una millor atenció. Per això, estem atents a les sevas opinions sobre els nostres serveis.

 • 2016-04-07 12:08

  Benvinguts a la nostra nova web!

  Ens complau anunciar el llançament del nostre nou lloc web Rycsa. Podeu trobar informació actualitzada sobre els nostres serveis. A més, podrà accedir a les últimes notícies relacionades amb el nostre sector, tant a nivell nacional com internacional. Per a nosaltres és un compromís mantenir-lo informat sobre els esdeveniments i serveis que són del seu interès.

Imatge cedida per Boris Weitzmann Bióleg del projecte Sépia

 

Contacte

RYCSA
OFICINA i TALLER
Pere Coll i Guitó, 3
17190-SALT
GIRONA

625 08 22 08

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode